Voor alles in & rond uw tuin…
0477 96 24 16

Tuinaanleg en -heraanleg

Tuinen Popelier staat in voor de volledige tuinaanleg in Ingelmunster en omgeving. U kunt op mij rekenen om een bestaande tuin heraan te leggen of een nieuwe tuin vorm te geven. Ik houd daarbij steeds rekening met uw wensen en met de vormgeving van uw huis, zodat het volledige plaatje mooi klopt.

Aanleg en ontwerp

Als u een volledig nieuwe tuin wilt aanleggen, dan moet u zeker staat maken op mijn diensten. Ik kan u helpen met het ontwerp ervan. Ik luister gezet naar wat u allemaal verlangt en op basis daarvan creëer ik een stijlvolle tuin. Heeft u daarna iemand nodig om het tuinonderhoud te voorzien? Ook hier kan Tuinen Popelier u van dienst zijn.

Heraanleg van een bestaande tuin

Heeft u al een tuin, maar bent u er wat op uitgekeken? Geen probleem, want Tuinen Popelier tovert uw bestaande tuin helemaal om tot iets naar uw smaak. Dat kan gaan van een andere beplanting tot een volledig nieuw design. Ik ga daarbij aan de slag in elke soort tuin, is dat nu een stadstuintje of een groenpark.

Andere diensten

U kunt bij mij ook terecht voor tal van andere diensten zoals grondwerken, tuinafsluiting, het plaatsen van vijvers en zwembaden en het leggen van opritten en terrassen. Ik ga daarbij steeds zeer vakkundig en uitvoerig te werk zodat u gegarandeerd bent van een duurzaam resultaat.

Maak een afspraak

Neem gerust contact op met deze tuinier als u aan afspraak wilt maken voor uw tuinaanleg in Ingelmunster of omgeving. Ook als u nog vragen heeft of meer inlichtingen wenst, sta ik u graag bij. De opmeting en offerte zijn in ieder geval gratis en vrijblijvend, dus twijfel niet om een afspraak te maken.

Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren