Voor alles in & rond uw tuin…
0477 96 24 16

Tuinafsluitingen voor een tuin zonder zorgen

Voor een vakkundige en duurzame plaatsing van uw tuinafsluitingen in Ingelmunster moet u bij Tuinen Popelier zijn. Ik plaats verschillende soorten tuinafsluitingen in welk materiaal u maar wilt. Ik werk volledig op maat van u en pas mijzelf moeiteloos aan, aan uw wensen en budget. Zowel particulieren als kleine KMO’s kunnen stoelen op mijn diensten.

Een duurzame tuinafsluiting voor een gerust gevoel

Met spelende kinderen en rondlopende dieren in huis is een goede tuinafsluiting een waardevolle investering. Hun veiligheid primeert tenslotte. Daarbij helpt een tuinomheining om ongewenste bezoekers van uw omgeving af te wenden.

Verschillende soorten materialen

Ik plaats tuinomheiningen in heel veel verschillende materialen. Elk soort tuin heeft een andere soort oplossing nodig, dus het is goed om te weten dat Tuinen Popelier volledig op maat van u werkt. Ik plaats omheiningen met draadafsluiting, vaste panelen, houten tuinpanelen, hardhouten tuinlatten, steenkorven met een vulling naar keuze en palen in beton, hout of aluminium.

Neem contact op voor goed advies

Heeft u werkelijk geen idee welke omheining te kiezen? Geen probleem, deze tuinier staat u graag bij met degelijk advies. Ik luister aandachtig naar uw wensen en ideeën en samen komen we tot de ideale oplossing voor uw tuin. Neem dus gerust contact op voor een afspraak.

Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren